Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Čurug - Šetnja 100 vojvodjanskih zastava u Čurugu Čurug - Šetnja 100 vojvodjanskih zastava u Čurugu Istaknut

Šetnja 100 vojvođanskih zastava u Čurugu u organizaciji OO LSV Žabalj

01 Novembar 2015 Autor 
31.oktobar 2015.
ČURUG – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj organizovao je danas u Čurugu šetnju 100 vojvođanski zastava, nakon čega su prikupljani potpisi za inicijativu LSV o uslovljavanju stranaca prilikom kupovine našeg poljoprivrednog zemljišta.
Nakon šetnje, kod štnada sa potpisima okupljenima se obratio i potpredsednik Lige Branislav Bogaroški, koji ih je upitao gde će živeti ukoliko se proda vojvođanska zemlja i šta će s njima onda biti.
– Ovo je poslednje što nam je ostalo. Ako Liga socijaldemokrata Vojvodine ne zaštiti Vojvodinu i poslednju resurs koji ima, nema nikog drugog ko će to uraditi – upozorio je Bogaroški. Dodao je da je zbog toga ubeđen da će neophodnih 100.000 potpisa za referendum kojim će se od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine tražiti da se izjasni o uslovima pod kojima će stranci moći da kupuju našu zemlju, biti prikupljeno.
– Svako od nas treba da se obrati prijateljima i komšijama i da im objasni šta je ono što nam se sprema i na koji način ćemo uspeti da to sprečimo – poručio je on prisutnima. Bogaroški, koji je i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, istakao je da ova inicijativa nije usmerena protiv Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kao ni protiv stranaca koji bi da kupuju naše poljoprivredno zemljište.
– Ono što mi tražimo, uradile su sve evropske zemlje. Zašto da mi jedini ne primenimo ono što su drugi već probali i primenili – zapitao je Bogaroški.
lsv
Fotografije pogledajte na linku >>>ŠETNJA 100 VOJVODJANSKIH ZASTAVA U ČURUGU <<<
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj