Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Gospodjinci - Psi lutalice podavili kokoške Gospodjinci - Psi lutalice podavili kokoške Gospodjinci - Psi lutalice podavili kokoške

Gospodjinci - Krvavi pir pasa lutalica

06 Decembar 2011 Autor 

08. decembar 2013.

Zima nam je ponovo donela nove-stare probleme sa psima lutalicama.
Mogućnost nabavke hrane im je sužena te isti bez ikakvog straha naterani gladju ulaze u dvorišta i kokošinjce gde nemilice dave i odnose domaće životinje.

Susret sa njima ni malo nije prijatan pogotovo kada su gladni a i zakon ih štiti tako da običan čovek može samo da posmatra kako uništavaju njegovu mukom stečenu imovinu.
Ima li ko da zaštiti imovinu gradjana naše opštine, ima kazaćete to je komunalno preduzeće iz naše opštine koje ima u svom sastavu ljude zadužene za rešavanje ovakvih i sličnih problema.

Postavlja se pitanje mogu li oni sa ograničenim kapacitetima i resursima da intervenišu u sva četiri mesta naše opštine?

Odgovor je NE , pitam se šta još treba da se desi, da bi odgovorni za rešavanje ovakvih problema , poradili na povećanju kapaciteta i resursa gore navedenom preduzeću.

Miodrag Živković

PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj