Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Učestale kradje u ataru opštine Žabalj Učestale kradje u ataru opštine Žabalj Istaknut

Sastanak povodom sprečavanja kradja u ataru opštine Žabalj

03 Septembar 2016 Autor 

31.08.2016.
Данас је у општини Жабаљ одржан састанак на ком су присуствовали представници полицијеке станице Жабаљ, пољочуварске службе и председници Савета месних заједница сва четири насељена места, као и члан општинског Већа за пољопривреду. Тема састанка је била како спречити крађе пољопривредних култура у атару Жабаљске оптине. Годинама у назад, када крену јесењи радови у пољу, појављује се и проблем крађе усева. На састанку је договорено да се ове године координише рад пољочуварске службе и полиције, као и да своје учешће узму и грађани општине Жабаљ. Такође, договорено је да локална самоуправа ангажује додатно људство и оперативу како би се штете проузроковане крађама свеле на минимум.

Моле се становници општине Жабаљ да , уколико примете сумњива лица и возила у атару, одмах позову полицију на следеће бројеве телефона:

-У случају да позивају са мобилних телефона број је 021/29-30-434

-У случају да позивају са фиксних телефона број је 192

Локална самоуправа, пољочуварска служба и полиција ће учинити све да предупреде крадљивце, али неопходно је и активније учешће грађана, закључено је на састанку.

Izvor N.O.Ž.

PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj